UNDERMENU

Artikler om hunde

Hund   Læs en af de mange dybdegående artikler om hunde
» Læs artklerne  

Artikler om katte

Læs en af de mange spændende artikler om katte                   » Læs artklerne
Kat  

sitemap

Løse hunde i bilen

En tidlig november morgen var en hundefører fra Flyvestation Karup på vej til arbejde. I bilen var der to tjenestehunde fra flyvestationen; én i et bur og én løs i bagagerummet. Pludselig kom en modkørende bil kørende i den forkerte vejbane og kørte frontalt ind i hundeførerens bil.

 

 

 

Bilen efter uheldet

Hundeføreren blev kørt til hospitalet, hundene (af racen Malinois) blev kørt til Center Dyreklinik. Hunden, som havde været i bur, fejlede absolut ingenting. Hunden, som var blevet slynget rundt i bilen, var svag og gik krumrygget og lidt slingert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ødelagte transportbur

Det blev hurtigt konstateret, at den var i livstruende shock. Den fik akut shockbehandling bestående af væske givet direkte i et blodkar og forskellige medikamenter til at genopbygge kredsløbet. Den blev ultralydsscannet for at se om der var indre blødninger.

 

 

 

 

 

 

Hunden havde været heldig. Efter en dags indlæggelse kunne den komme hjem igen; dog måtte begge hunde vente et par dage, før de fik deres hundefører hjem igen. Det var utroligt heldigt for dem allesammen, at de undslap mere alvorlig skade, især for den løse hund!

 

 

Hundene og hundeføreren har det godt igen!

Hundene og hundeføreren har det godt igen!

PRODUKTER FRA
                      DYRLÆGEN


Royal Canins Veterinærprodukter er fremstillet specielt til behandling af sygdomme hos hunde og katte. Se på tilbud.