UNDERMENU

Artikler om hunde

Hund   Læs en af de mange dybdegående artikler om hunde
» Læs artklerne  

Artikler om katte

Læs en af de mange spændende artikler om katte                   » Læs artklerne
Kat  

sitemap

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

 

Der er sket flere ting på klinikken, siden I var her i februar 2012. 

Vi afholder nu hvalpekursus hver mandag kl. 17.15 – 19.00 i et forløb på 8 uger i stedet for onsdag, som det tidligere var. Kurset blander teori, socialisering og hvalpelegestue.

Hver mandag i 8 uger, vil et nyt emne blive gennemgået. I kan se emnerne på vores hjemmeside www.centerdyreklinik.dk eller kom ind på klinikken og få en brochure.          

Veterinærsygeplejerske Tanja Vad Ravnborg blev d.04.10 færdiguddannet som fagveterinærsygeplejerske i klinisk etologi, dvs. adfærd hos hund og kat. Tanja kan som fagveterinærsygeplejerske i samarbejde med dyrlægerne og jer dyreejere blandt andet være med til at finde og gennemføre løsninger på adfærdsproblemer samt stå for vejledning af dyreejere med hensyn til forebyggelse af adfærdsproblemer.

Besøg vores hjemmeside, hvor I kan læse om kiropraktikbehandlinger, patienthistorier, artikler om hunde- og kattesygdomme og meget mere.

Vi er også kommet på facebook, hvor I kan følge med i vores daglige arbejde, se billeder af de skønne patienter og se opslag om salg og omplacering af hvalpe og killinger. 

Den første onsdag i måneden holder vi kastrationsdag for katte. Det er en dag, hvor vi ikke laver andet end at kastrere og øretatovere kattene. Prisen er 675 kr. inkl. øretatovering og registrering i et gratis katteregister. Normalt koster en kastration 750 kr. uden en øretatovering. På denne måde håber vi, at flere katte bliver øretatoveret.  

Burrummet godt fyldt op  Det kræver planlægning og godt samarbejde  Tanja som tatovør
 Burrummet er godt fyldt  Det kræver planlægning og godt samarbejde  Tanja som tatovør

Der er sket en del ændringer med personalet her på klinikken. 

Veterinærsygeplejerske Signe Giandrup Pedersen er pr. 1. oktober 2012 gået på barsel. Vi kommer til at savne hende men ønsker hende en dejlig barsel! 1. november bød vi veterinærsygeplejerske Tina Sørensen velkommen som barselsvikar.

Yderligere er Sara Dalby Svenningsen blevet ansat som klinikassistent.Hun skal stå for diverse rengøring, forefaldende arbejde og hjælp til veterinærsygeplejerskerne. 

Vi håber, at I vil tage godt imod dem begge.

 

Veterinærsygeplejerske Tina Sørensen    Klinikassistent Sara Dalby Svenningsen
 Veterinærsygeplejerske Tina Sørensen    Klinikassistent Sara Dalby Svenningsen

 

 

Vi ønsker jer alle en god vinter.                                                                                                         

PRODUKTER FRA
                      DYRLÆGEN


Royal Canins Veterinærprodukter er fremstillet specielt til behandling af sygdomme hos hunde og katte. Se på tilbud.