UNDERMENU

Artikler om hunde

Hund   Læs en af de mange dybdegående artikler om hunde
» Læs artklerne  

Artikler om katte

Læs en af de mange spændende artikler om katte                   » Læs artklerne
Kat  

sitemap

Aron

”Jeg ringer fordi jeg vil klage over, at du har ødelagt min hund.” TRs hund Aron er en 6 år gammel Malinois som tilhører Flyvåbnets Combat afdeling. Både TR og hunden har været i Afghanistan og begge har været ”udenfor muren” dvs i aktion. Jeg har haft Aron under kiropraktikbehandling, fordi den ikke vil bide. En kiropraktisk undersøgelse viste, at den havde låsninger i nakken. Allerede efter første behandling begyndt Aron at bide figuranterne uden problem. En måned efter vandt den DM for patruljehunde. Jeg var rimelig forundret over, at der var noget at klage over.

 

”Hvordan har min behandling ødelagt din hund?” TR hvæsede ”Han er blevet ekstrem socialt!”. 

 

At Aron var blevet socialt var bestemt en ændring. Inden kiropraktik kunne vi ikke begge være i sammen rum uden at Aron flippet fuldstændig ud i et raseri anfald. Ifølge TR var det ikke kun mig og min hvid kittel som provokerede den reaktion – også private gæster kunne mærke at de ikke var velkomne i TRs hjem.

 

Ved den første kiropraktik behandling havde vi mundkurv på. Der var en masse protester fra Arons side og han var spændt som en fjer. Da vi nåede den tredje behandling var mundkurven smidt væk og Aron fuldstændigt afslappet og, som TR klagede over, socialt.

Kiropraktik til dyr har fokus på at vedligeholde og forbedre bevægelighed i rygsøjlen. Bevægelighed i rygsøjlen har stor betydning for dyrets bevægelighed i det hele taget. En bevægelig rygsøjle vil forbedre både dyrets energi, en effektiv udveksling af oplysninger fra rygmarv til og fra alle organer og væv i kroppen via nervebanerne, dyrets præstationsevne og dyrets sundhed.  Hvis man tyder Arons ændring af karakter kan man konkludere, at det virker. I Arons tilfælde kan man, med kiropraktik, forlænge dens tjenestetid. En hund som Aron i tjenesten, betyder at menneskeliv kan reddes.

Er TR rigtig sur over behandlingen? Tja, han kommer alligevel med Aron til regelmæssige kiropraktiske behandlinger, og Aron hopper glad op på bordet med legetøj i munden hver gang.

 

 

 

 

PRODUKTER FRA
                      DYRLÆGEN


Royal Canins Veterinærprodukter er fremstillet specielt til behandling af sygdomme hos hunde og katte. Se på tilbud.