Vigtigheden af øremærkning/tatovering hos katte:

 

Tage er en kastreret huskat på knap 2 år, som for noget tid siden flyttede til Viborg med sine ejere, Bo og Lise. Pludselig en dag i januar var Tage forsvundet og hans ejere ledte forgæves efter ham i et par måneder. Der var ingen, der havde set en kat med Tages signalement og øremærke. Der gik 4 måneder og håbet om at se ham igen forsvandt lige så stille, så Bo og Lise fik sig en ny killing, som de selvfølgelig også fik kastreret og øremærket.

En dag i juli måned fik vi indleveret en lidt forkommen men umiddelbart sund kat her på Center Dyreklinik. Det var et ungt par, som havde fundet katten i Undallslund skoven, hvor han vandrede søgende rundt. De havde heldigvis hørt om andre, der havde fået hjælp til at aflæse herreløse kattes øremærke, så de bragte ham hertil. Vi aflæste kattens øremærke og kunne se, der var en efterlysning på ham på Det Danske Katteregisters hjemmeside, og ud fra det og signalementet viste det sig at være Tage! Vi ringede til Tages ejere, da de heldigvis havde husket at skifte adresse og telefonnumre på www.katteregister.dk og www.dansk-katteregister.dk – de var på ferie i Grenå men kom hurtigt den eftermiddag til Viborg for at blive genforenet med deres savnede kat.

 

Genforening efter 6 måneders savn

 Genforening efter 6 måneders savn

 

Andre katte er knap så heldige. Samme dag havde vi fået indleveret en kat, hvor ejerne ikke havde fået registreret øremærket ved de to kattegistre, så vi kunne desværre ikke finde ejeren til katten. Ud fra øremærket kan man dog se, hvilken dyrlæge der har øremærket katten og vi henviste til denne dyrlæge.

PRODUKTER FRA
                      DYRLÆGEN


Royal Canins Veterinærprodukter er fremstillet specielt til behandling af sygdomme hos hunde og katte. Se på tilbud.