Her er et brev fra Aiko, som skulle med på skiferie i Sverige for første gang, men da han kom ind på klinikken for at få en ormekur, kunne vi ikke læse hans chip. Så efter at have taget et røntgenbillede, hvor vi kunne se en chip liggende bagved hans venstre øre, kunne vi konstatere at der måtte være sket skade på hans eksisterende chip. Efter en snak med de svenske myndigheder kunne vi sætte en ny chip i Aiko og sørge for, at han kom med sin familie på skitur.

 

 

 

Aiko og far Aiko og mor
Aiko i sneen Aiko har det sjovt

 

 

”Kære Ann-Katrine, Signe og alle de andre søde piger, der har været involveret.

 

Rigtig mange tak for at I gjorde det muligt for mig at tage med min "pap-far og -mor" med på skiferie. Det var min første ski ferie og bestemt ikke den sidste. Min far og mor sagde, at jeg var rigtig sej og dygtig, løb kun rundt om benene på en anden langrendsløber én gang, men han grinte bare. Én dag klarede jeg 16 km op over højfjeldet, men jeg kunne godt lide at sidde mellem min fars ben, da der kom 3 hundeslæder, de hunde var da helt vilde som de hylede og gøede...

Vi har vedlagt nogle billeder, så I kan se hvordan jeg hygger mig.

Min mor siger også jeg nu kan kaldes chips (altså dem med salt) for jeg er speciel i og med at jeg har 2 chip's.

Tusinde tak, specielt til Ann-Katrine hun er bare sød, og alle de andre som var så søde ved mig, vi ses om et år når jeg skal vaccineres igen.

Vuf-vuf Aiko og familien” 

PRODUKTER FRA
                      DYRLÆGEN


Royal Canins Veterinærprodukter er fremstillet specielt til behandling af sygdomme hos hunde og katte. Se på tilbud.